Plåtning på Salong Guldsaxen

För ett par månader sedan var jag i Mölnlycke på Salong Guldsaxen för att plåta porträtt. Anna och Johanna ville bygga upp hemsidan med nya fräscha bilder och jag skulle stå för plåtningen. Jag har tidigare plåtat Johanna i studio, men nu var det Johanna som stod för förarbetet istället. Modeller i varierande åldrar och olika frisyrer. Det är alltid spännande att träffa nya människor och inleda nya samarbeten! Anna och Johanna hade tidigare i veckan påbörjat klippningar och fixat. Nu var det bara det sista kvar att fixa och jag skulle föreviga alla vackra människor. På plats i salongen byggde jag upp min portabla studio, men innan det var dags för modellerna att stiga på tog vi en gruppbild på ägarna och praktikant.

Blogg_Salong_Guldsaxen_0001

För en sådan här plåtning krävs mycket förarbete då det är viktigt att allt stämmer när det är dags att plåta. Småfel kan leda till många extratimmar framför datorn i efterhand. Jag föredrar att ha allt så bra planerat som möjligt för att göra bilderna klara så smidigt och kvalitativt som möjligt. Nya modeller kan ibland vara nervösa framför kameran, men här var det inga problem att locka fram det bästa ur varje person!

Blogg_Salong_Guldsaxen_0002Blogg_Salong_Guldsaxen_0003Blogg_Salong_Guldsaxen_0004Blogg_Salong_Guldsaxen_0005Blogg_Salong_Guldsaxen_0006Blogg_Salong_Guldsaxen_0007Blogg_Salong_Guldsaxen_0008

Mycket trevlig fotografering och trevliga personer! Hela dagen går åt för att plåta alla modeller plus bygga upp studio och plocka ner den efteråt, men det är skönt att inte känna någon stress. Med oss på smink hade vi även Malin på Malinmakeup som tidigare varit med och sminkat vid flera tillfällen.

Blogg_Salong_Guldsaxen_0010Blogg_Salong_Guldsaxen_0011Blogg_Salong_Guldsaxen_0012Blogg_Salong_Guldsaxen_0013Blogg_Salong_Guldsaxen_0009

Besök Salong Guldsaxens hemsida genom att klicka här för att se vad som erbjuds! Ni har min rekommendation!