Nya Pressbilder med Start a Fire

Ett band som jag sedan länge spanat in är göteborgsbandet Start a Fire. Jag har vid flera tidigare tillfällen sett dom på scen och även plåtat guppbilder. Men nu var det dags att göra en ny välplanerad promoshoot! Med välplanerad så menar jag mer planerat än vad som ibland är oundvikligt. När banden ska ha ett gig så är det vanligt att det sätts 5 min åt sidan innan giget för en snabbshoot. Men inför en fotografering där jag vet att slutresultatet ska användas till allt för press de närmaste åren så föredrar jag att planera in lite mer tid en annan dag.

Vi fotograferade för 3 veckor sedan, men jag har valt att inte publicera förrän bandet själva har gjort bilderna offentliga. Men nu vill jag gärna visa upp resultatet som jag själv tycker är något jag känner mig riktigt nöjd med! Om ni inte hört om bandet Start a Fire så är det en bra idé att klicka vidare till deras FB-sida för att avnjuta lite goa bilder och gött örongodis genom länk här.

Min kära vän Dizzy har än en gång räddat mig och min utrustning från att blåsa iväg och tillförde extra mycket trevligt mellansnack! Dizzy har även tagit gruppbilden som jag deltar i.

Blogg_Start_a_Fire_0001Blogg_Start_a_Fire_0002Blogg_Start_a_Fire_0003

Detta är den typ av förfrågningar jag gillar mest och nu i veckan har jag fler bokningar för fotografering av pressbilder för band. Gillar du/ni vad jag skapar så hör gärna av er!