Promobilder, Natas Mode

Jag får fler och fler förfrågningar gällande press/promobilder och det är riktigt roligt att skapa nya, fräscha pressbilder vare sig det är ett rockband(som det vanligtvis är) eller som denna förfrågan, en DJ! Jag hade träffat Jimmy flera gånger vid jobb på Sticky Fingers, där han skötte ljus för klubb och gig. Efter en del planering kom vi fram till hur vi skulle skapa nya pressbilder för Natas Mode, som är Jimmys DJ-projekt. Jag jobbar vanligtvis inte med denna musikgenre, men tyckte att det skulle vara lärorikt. Jimmy spelar även i ett välkänt rockband från Göteborg och lite "rocklook" fick spela in i bilderna.

Blogg_Promobilder_Natas_Mode_0001

Eftersom min studio är portabel så plockade jag med mig nödvändig utrustning för att rigga upp en ministudio i Jimmys vardagsrum och alla tre bilderna är plåtade på minimalt utrymme. Kul när man når det resultat man eftersträvar även när man är kraftigt begränsad med möjligheter! Jag har använt mig av 2 paraplyer, ett reflekterande och ett transparent med en blixt i varje + en blixt med reflektor bakom. Resten av bilderna är skapade i Photoshop, vilket är mer än vad jag brukar göra. Det var just det som gjorde denna förfrågan lite mer intressant då jag vill jobba mer med "skapande" i Photoshop och inte bara själva redigerandet.

Blogg_Promobilder_Natas_Mode_0002Blogg_Promobilder_Natas_Mode_0003

Är ni nyfikna på hur Natas Mode låter? Ta en titt på FB-sidan här.

I helgen blir det hårdrocksbandsplåtning där vi ska plåta pressbilder åt ett band som snabbt är på väg upp! Håll utkik för att få senaste uppdateringarna och tveka inte att skicka en förfrågan om just du/ni är i behov av nya press/promobilder!