Promoshoot, Deadspeaker

Om ni inte har hört talas om Deadspeaker så tycker jag att ni ska hålla ögon och öron öppna för musik från denna skapare! Jag fick äran att fotografera nya promobilder till kommande EP.

Andreas, mannen bakom Deadspeaker hörde av sig ang bildidéer för kommande pressbilder. Det är vanligt att jag får vara en del av bildidéskapandet och tillsammans kom vi fram till att en fotografering vid utsikten bredvid Masthuggskyrkan var passande. Som vanligt satte vädrets makter sig till en början emot våran idé, men väl på plats insåg vi att det endast tillförde den känslan vi var ute efter. Lite duggregn klarar modell och utrustning av såvida det inte vräker ner!

Blogg_Promoshoot_Deadspeaker_0001

Andreas hade med sig sin spanska vän från tatuerarstudion som agerade assistent åt mig. Jag gillar ju att ha med mig lite ljussättning, även i dagsljus för att nå det resultat som ser ut som "mitt arbete". Och än en gång tackar jag Nikon och Elinchrom för underbar och pålitlig utrustning när vädret inte är optimalt för tekniska produkter. Det viktigaste är alltid att få det slutresultat som man eftersträvar och denna gången blev vi båda supernöjda!

För att följa Deadspeaker finns det ett enkelt sätt att hålla sig uppdaterad genom att gilla FB-sidan som ni finner här.

Bra samarbete = fortsatt samarbete. Detta är inte det sista ni ser av Deadspeaker i min blogg/portfolio!